Manekenka se oglasila nakon optužbi da je vrijeđala i maltretirala slavne: "Sram me"

Foto: Instagram

MANEKENKA Chrissy Teigen oglasila se nakon nekoliko tjedana šutnje zbog skandala da je putem društvenih mreža slala uvredljive poruke i maltretirala ljude.

Na blogerskoj platformi Medium napisala je da se u zadnje vrijeme naučila poniznosti.

"Znam da sam bila tiha i da vas ne zanimam, ali želim da znate da sam sjedila u rupi zaslužene globalne kazne, konačno "sjedi tu i razmisli o tome što si napravila". Nije prošao ni jedan dan, ni jedan trenutak, u kojem nisam osjetila silnu težinu žaljenja zbog stvari koje sam rekla u prošlosti", napisala je Chrissy. 

Teigen se, inače, nedavno našla na udaru kritika nakon što je manekenka Courtney Stodden otkrila da joj je Chrissy prije deset godina pisala uvredljive poruke i maltretirala je. 

"Mrzim te", "Idi na spavanje zauvijek", "Jedva čekam da umreš", samo su neke od poruka koje je Teigen slala Stodden.

"Kao što znate, brojni grozni tweetovi koje sam objavila isplivali su na površinu. Sramim ih se. Shvaćam koliko su boli nanijeli. Moram se stoga pitati - kako sam samo mogla to napraviti?" napisala je Chrissy na platformi Medium.

Osim toga, Teigen je vrijeđala i Lindsay Lohan, Sarah Palin, Avril Lavigne, Mariah Carey te Farrah Abraham. Sredinom svibnja ove godine ispričala se Stodden. 

"Tim je ljudima trebalo suosjećanje, dobrota, podrška i razumijevanje, a ne moja zloba, koju sam pokušala prodati kao usputni, grubi humor. Bila sam trol. Točka. Žao mi je zbog toga", kaže Teigen. 

"Bila sam nesigurna i nezrela. Mislila sam da ću biti prihvaćena ako zadivim strance. Ako bi se neku poznatu osobu cipelarilo, ja bih otišla na Twitter i uključila se. Tada sam vjerovala da su moja dobacivanja pametna i bezopasna. Mislila sam da će ljudi misliti da sam cool ako zbijam šale na račun poznatih osoba", pojasnila je. 

Pročitajte više