Mariju Šerifović napali zbog izjave s hoćkanjem i nećkanjem, ona počela blokirati

Foto: Instagram

MARIJU ŠERIFOVIĆ optužili su na Twitteru da opravdava seksualne napade, a nakon spornog tvita pjevačica je mnoge i blokirala.

"I nećkanje je neka vrsta hoćkanja, samo da znate", napisala je 35-godišnja pjevačica na Twitteru, a njezina objava izazvala je brojne reakcije. Mnogi nisu mogli vjerovati što je objavila, a neki su joj poručili da zbog ovoga mora deaktivirati Twitter. 

Pjevačica se zatim opravdala kako joj silovanje nijedne sekunde nije palo na pamet, no mnogi nisu povjerovali u to objašnjenje, a neke od njih je i blokirala.

Njezin tvit mnogi su osporili jer nisu mogli vjerovati da nije vidjela vezu s presudom o kojoj čitava Srbija posljednjih dana bruji. Naime, bivši predsjednik općine Brus i član vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Milutin Jeličić Jutka prije nekoliko dana osuđen je na tri mjeseca zatvora za nedozvoljene seksualne radnje nad svojom bivšom zaposlenicom Marijom Lukić.

Neki srpski mediji također su zamjerili pjevačici jer "nije napravila ispravan korak i ispričala se za nepromišljenu izjavu".

Pročitajte više