Monica Belluci uljepšala novi "Matrix"

PREKRASNA talijanska glumica napokon je postala hollywoodska zvijezda s brojnim obožavateljima pred kojima nije skrivala svoje raskošno tijelo.

Kada je prije petnaest godina u Perugi počela studirati pravo uzdržavala se poslom foto modela, a ubrzo su je otkrili Dolce i Gabbana i odveli u Milano.

Nakon modnih pista i naslovnica poznatih ženskih magazina dospjela je do filma.

Čuveni Francis Ford Copolla dao joj je uloge vampirice u toplessu u "Draculi", glumila je Cleopatru u nastavku "Asterixa i Obelixa" i stigla do Persephone uz Keanu Reevesa u "Matrix Reloadedu".

Novinarima je otkrila da joj skidanje pred filmskim kamerama nikada nije predstavljalo problem jer dolazi iz svijeta foto modela kojima je obnaženo tijelo uobičajena stvar u njihovom poslu.

Priznala je da je već sa 14 godina postala prava žena kojoj je dosadilo društvo njenih vršnjaka pa se zabavljala s mladićima od 19 godina koji su je smatrali mnogo starijom.

Prije četiri godine udala se za francuskog glumca Vincenta Cassela s kojim se pojavljuje u golišavim scenama filma "Irreversible" poznatog po najdužoj i najbrutalnijoj sceni silovanja ikada snimljenoj.

Monica tvrdi da ni danas ne može gledati taj film, a na snimanju je skoro povraćala.

U kontraverznom filmu "The Passion" Mela Gibsona o životu Isusa Krista glumila je Mariju Magdalenu kao prostitutku i dodala "kako smo svi puni grijeha pa je lako glumiti griješnicu".

Ne sviđa joj se život u Hollywoodu sa šminkerskim feštama pa više voli uživati kod kuće u Italiji sa prijateljima uz špagete i vino.

Pročitajte više