Norveško veleposlanstvo oprostilo se od omiljenog vozača: "Zaista će nam faliti njegovo znanje"

Foto: Facebook

DUGOGODIŠNJI vozač Norveškog veleposlanstva u Zagrebu, Mladen, ide u mirovinu ovoga ljeta i zato se otvara ova odlična prilika za dobiti izvrstan posao.

Iz Veleposlanstva poručuju da će im faliti njegovo široko znanje o povijest Zagreba i Hrvatske, ali sada traže novog vozača/osobu za održavanje.

"Vozač Veleposlanstva, Mladen, ide u mirovinu ovoga ljeta. Zahvaljujemo mu na izvrsnoj službi tijekom proteklih 15 godina, kao i na svim informacijama i savjetima o mjestima koje trebamo posjetiti diljem zemlje! Zaista će nam faliti njegovo široko znanje o povijest Zagreba i Hrvatske", napisali su.

Opis posla je vožnja djelatnika i gostiju Veleposlanstva, održavanje službenog vozila, kurirska služba, administrativna pomoć te radni zadaci vezani za održavanje rezidencije i ureda, a svi kandidati svoju prijavu mogu poslati do 27. veljače.

Ono što se od novog vozača traži i nije pretjerano zahtjevno pa tako on mora imati završenu barem srednju školu u trajanju od tri ili četiri godine, mora imati vozačku dozvolu B kategorije važeću barem 10 godina, tečno znati engleski jezik u govoru i pismu te imati dobre računalne vještine. Važne su i vještine u obavljanju sitnih popravaka vezanih uz održavanje vozila, prethodno iskustvo u sličnom poslu je također bitno, a vrlo dobro poznavanje Zagreba i Hrvatske je svakako prednost baš kao i fleksibilnost te spremnost za rad izvan redovitog radnog vremena.

Ono što iz Veleposlanstva nude je natprosječna plaća i sve ostale pogodnosti kao i kompenzirani prekovremeni rad. Veleposlanstvo će pokriti i troškove liječničkog pregleda vozača za odabranog kandidata.

Zainteresirani kandidati trebaju slati prijavu elektronskim putem na engleskom jeziku, a sve ostale podatke pogledajte u OGLASU.  

Pročitajte više