Obožavateljice u nevjerici: Oženio se Colin Farrell?

GLUMAC Colin Farrell navodno se potajno vjenčao sa svojom djevojkom, studenticom iz Irske, Muireann McDonnel. Glasine su krenule nakon što su paparazzi slavnog glumca snimili s prstenom na lijevoj ruci, na mjestu na kojem je uobičajeno za ljude u braku da nose prsten.

Colin Farrell i Muierann zajedno su nešto više od godinu dana, a glasine o vjenčanju, osim spornog prstena potvrdili su i izvori bliski paru, koji su rekli kako su Colin i Muireann nedavno doputovali u Los Angeles, gdje su se ubrzo nakon slijetanja zaputili u jednu od čuvenih losanđeleskih kapelica. Par je navodno u kapelicu ušao u pratnji još dvoje ljudi, a što su unutra radili ne zna se, jer ni pratnja, ni svećenik o tajnovitom posjetu slavnog glumca kapelici nisu željeli reći ni riječi.

Glumac iza sebe ima jedno dijete i jedan brak

Međutim, očevici koji su se našli u Farrellovoj blizini kada su ga hvatali paparazzi govore kako je Farrell pri fotografiranju bio opušten i sretan, te kako je doslovno "sjajio", a sporni (vjenčani) prsten nije se ni trudio sakriti. Ukoliko su Farrellu bračna zvona zazvonila, ovo mu nije prvi put - glumac je već jednom bio u braku s britanskom glumicom Ameliom Warner 2001. godine, ali taj brak je trajao samo četiri mjeseca. Farrell ima i četverogodišnjeg sina Jamesa iz veze s bivšom djevojkom Kim Bordenave, s kojom nikada nije otišao do oltara.

V.V.

Pročitajte više