Oliver Dragojević otkrio što mu je otac zamjerio kada je čuo pjesmu "Oprosti mi pape"

 Screenshot: Nova TV

OLIVER DRAGOJEVIĆ održao je koncert za pamćenje u zagrebačkoj Areni i tako obilježio 50 godina karijere te skorašnji 70. rođendan.

Oliverovi hitovi oduševili su mnogobrojnu zagrebačku publiku, a jedan od najemotivnijih trenutaka bila je, kao i na svim Oliverovim koncertima, izvedba pjesme "Oprosti mi pape". Za IN Magazin, Oliver je otkrio što je njegov otac mislio o toj "himni svih očeva" kada ju je prvi put čuo.

"Snimio sam pjesmu i došao mi je pokojni otac i govori mi: ' A ti dobri znaš da ja nisam nikada kartao za novac'. A ja njemu govorim: 'To nije pisano za tebe, to je napisao Zdenko svim očevima. To se odnosi na taj odnos sin - otac.' On je to shvatio osobno, tako da sam ga morao razuvjeriti", ispričao je Oliver.

Iako je ostvario niz nevjerojatnih postignuća u svojoj karijeri, Oliver tvrdi: "Moj najveći uspjeh je što mi se čini da sam ostao normalan. Može te prevariti ovo blještavilo scene i možeš zamislit da si netko, vanzemaljac ili svemirac... Ja znam točno, nema zvijezda, nema legendi."

Pročitajte više