Operacija Trijumf: Specijalni gost na Akademiji koreograf je Tine Turner

SVE JE u znaku priprema za gala večer, a profesor Saša konačno je zadovoljan postignućem studenata. Adnan je izgubio 2,5 kilograma, što je posebno oduševilo strogog Sašu. "Igor i Adnan su smršavili!", zadovoljno je kliknuo profesor. Profesorica Milica upoznala je studente s novim gostom, Claudeom de Souza koji dolazi iz Njemačke, a bio je koreograf Tine Turner, Natalie Cole i ostalih poznatih zvijezda. On će tijekom svog boravka raditi s nominiranim studentima Jasminom i Danijelom.

Sonja je u zadnje vrijeme jako pričljiva i nametljiva. Osim što je rekla Aleksandru da mu je narastao trbuh kao trudnici, na satu koreografije stalno je provocirala Danijela. "Sonja, prije mog sata obavezno si popuši jednu cigaretu!", odbrusila joj je profesorica Milica. Sonja je prihvatila njezin savjet, te priznala da se ne ponaša normalno, jer ju kombinacija "nepušenja i nejedenja" baca u očaj. Profesor Pajović pokušao je saznati zašto studenti ne mogu bez cigareta, a Nina mu je priznala kako joj je cigareta nužno potrebna.

Ravnatelj je iznenadio studente koncertom grupe "Queen", a Vukašin i Nikola Sarić imali su tu privilegiju da budu i u backstageu, jer su prema mišljenju profesora to zaslužili svojim nastupom. Prašina oko Jasminine nominacije još se nije slegla, a Sonja je Miki ispričala različite tračeve sa zbivanja na prošloj gali. "Odveli su je iz backstagea da ne nasrne na njega! Kada je Ana sjela kraj nje, ova je počela vrištati na nju i pitala ju je zašto ti plačeš!", prepričavala je Sonja Jasmininu reakciju nakon nominacija. Mika je ispričala kako joj je Andrea rekla da se ne petlja s Jasminom. "Da, da ona je opasna igračica!", zaključila je Sonja. I ostali studenti su se osvrnuli na Jasminino ponašanje. Igor je zaključio kako to "nije ponašanje jedne odrasle i zrele osobe".

Hrvatska predstavnica Ana stalno lomi srca na Akademiji. Student Đorđe joj je priznao da bi je volio poljubiti, a ona mu je rekla da to baš i nije zgodno te je dodala da je možda bolje da poljubi Milicu, jer je ona baš za njega. Ipak, Đorđe je bio jako uporan i rekao je Ani da će otići u slušaonicu i reći da je zaljubljen u nju. Međutim, Ana je sve to primila kao šalu te odlučila promijeniti temu.

Z.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više