Ova curica danas je jedna od naših najljepših voditeljica, napunila je 39 godina

Foto: Instagram

JEDNA od najomiljenijih domaćih voditeljica, Marijana Batinić, proslavila je 39. rođendan i tim se povodom odlučila prisjetiti djetinjstva. 

Na Instagramu je podijelila fotku na kojoj kao malena djevojčica u crvenoj haljinici pozira uz auto.

 

"Prije trideset i kusur godina, špica života su mi bili Jugo 45 (susjedov, mi smo imali Stojadina), moja pomno odabrana crvena opravica s materinom kolajnom i bezbrižno djetinjstvo u najlipšem Splitu... Ova mala haharica, puna želja i ambicija, danas slavi 39. rođendan... 'Oklop' je drukčiji, ali duša ista - iako na pragu četrdesete, sebi sam još uvijek ova curica s velikim snovima (samo, s još većim obvezama)... HVALA SVIMA koji su pomogli da iskra u mojim očima živi i dalje! A ne da živi, nego je jača nego ikad! Sretan mi rođendaaaaan", napisala je uz fotku. 

U komentarima su se javili mnogi koji su Marijani čestitali rođendan i poželjeli joj sve najbolje. Javila se i Nataša Janjić koja ipak nije izdržala da je malo ne ispravi. 

"Opet ona '30 i kusur'! Ovo nije više ni '40 MANJE kusur'! Svejedno, sretno ti prijo, godine nisu važne, samo ultima moda", napisala joj je glumica. 

Pročitajte više