Ovo je najbolji kvizaški par u Hrvatskoj, prestigli su Mladena Vukorepu i Međerala

Foto: Press

U Ritmu grada u Zagrebu održano je deseto izdanje Prvenstva Hrvatske u mješovitim kviz parovima, događaj koji je privukao rekordna 62 para iz svih krajeva Hrvatske. Ovaj jubilarni događaj okupio je kako veterane tako i nove nade kviz scene. Zlatnu medalju osvojili su Neven Trgovec i Mateja Iveta, mladi par koji je tek u finalu prestigao Mladena Vukorepu i Anu Žele.

Mateja Iveta & Neven Trgovec novi su prvaci Hrvatske u mješovitim parovima, nakon dramatičnog finala u kojem su Ana Žele...

Objavljuje Hrvatski kviz savez / Croatian Quiz AssociationNedjelja, 14. travnja 2024.

Srebro je otišlo u ruke Krešimira Sučevića Međerala i Helene Buranji, dok su treće mjesto, bez obzira na dominaciju kroz cijeli kviz, zauzeli Mladen Vukorepa i Ana Žele. Specijalne nagrade dodijeljene su Ivani Mesić i Petru Prugovečkom kao najboljem paru do 25 godina te Anamariji Varga i Dariju Ivančiću, koji su proglašeni najboljim bračnim ili životnim parom.

Pobjednici su osim medalja dobili i knjige Album na dan, kao i atraktivne nagrade sponzora, uključujući Vintage Souvenir Photo, HangOn i Red Bull, čime je dodatno zaslađen njihov uspjeh. 

Morana Zibar, koja je sa svojim partnerom Zoranom Lazićem zauzela četvrto mjesto, podijelila je svoje dojmove. "Jubilarno deseto prvenstvo za parove pokazalo je da je kviz najbolja uniseks zabava. Sretna sam što smo Nikola i ja već desetu godinu konstantni, a i četvrto mjesto je odličan rezultat u jakoj konkurenciji", rekla je. 

"Užitak je biti organizatorica takvog događaja. Drago nam je da natjecanje svake godine raste i da smo uspjeli privući kvizašice. Najljepši dio natjecanja definitivno je druženje", dodala je Petra Lypolt, dopredsjednica Hrvatskog kviz saveza. 

Pročitajte više