Platila 32.000 kuna da joj nađu idealnog muškarca pa na prvom spoju shvatila da je pogriješila

Foto: Instagram

USPJEŠNA fitness blogerica i model koju na Instagramu prati preko 215 tisuća ljudi, Zoe Daly ima problem s vezama. Čini se da lijepa trenerica već godinama ne uspijeva pronaći srodnu dušu, pa se za pomoć odlučila obratiti agenciji, prenosi Daily Mail.

Kad se došla raspitati o opcijama u Elite Introductions, agenciji koja je specijalizirana za spajanje privlačnih i uspješnih pojedinaca, vlasnica Trudy Gilbert ju je nagovorila da plati godišnju članarinu od 32 tisuće kuna, zauzvrat joj obećavši da će je upoznati s desetak "nevjerojatnih muškaraca".

Iako je došla prilično neodlučna oko upisa, blogerica se odmah odlučila upisati u agenciju jer joj je vlasnica rekla da su ti muškarci dostupni samo do Nove godine pa bi bilo dobro da se požuri.

Zoe se nadala upoznati "ambicioznog, uspješnog profesionalca sličnog sebi", ali već na prvom spoju ju je dočekalo teško razočaranje.

Muškarac koji se pojavio nije joj se ni najmanje svidio. Osim što je bio mnogo stariji, nije prestajao pričati o sebi, te da je ogovarao djevojke s kojima se susreo prije nje.

Razljućena Zoe, odlučila je tužiti agenciju, čija se vlasnica branila da iza sebe ima stotine sretnih parova, te ustvrdila da je Zoe imala "nerazumna očekivanja da ni kroz godinu dana neće moći pronaći partnera za nju".

Sud je ipak donio odluku da je klijentica u pravu, te joj je Trudy Gilbert bila prisiljena vratiti čak 80 posto uplaćenih sredstava.  

Pročitajte više