VIDEO Stoka za Index: "Dino Dvornik i ja smo se drogirali u studiju pa snimali pjesme"

Foto: Luka Šangulin/Index

POPULARNI reper Marin Ivanović Stoka za Index je progovorio o svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnošću, vjeri, glazbi i planovima za budućnost.

"U 18 godina ovisnosti napravio sam sve, samo nisam umro. Shvatio sam da sam blizu shizofrenije, prepao sam se da ću umrijeti", opisao je Stoka presudni trenutak u kojem je shvatio da mora pobijediti ovisnost.

"Nisam neki fanatik, nikom ne guram vjeru. To je nešto u čemu sam ja pronašao spas", rekao je Stoka koji priprema monodramu o svojoj borbi s drogom. "Želja mi je dobiti potporu od državnih institucija da to bude i u školama", kaže reper.

 

"Znao sam deset noći ne spavati. Znaš ti što je to? Postanu ti stvarne stvari iz drugih dimenzija. Shizofrenija... Sad se budim u 5 ujutro i radim, idem spavati u 22", otkrio je.

Dotaknuo se i suradnje s poznatim hrvatskim glazbenicima, a među njima i Dinom Dvornikom. "Iza nas je jedno prijateljstvo veliko. S njim sam prošao baš tri, četiri intenzivne godine drogiranja. Bilo je bolesnih momenata. On dođe u studio, masakriramo se s raznoraznim supstancama, popije dvije pive od pola litre i iz prve otpjeva sve refrene. Sve iz prve. U 15 minuta završi sve. Puno smo stvari prošli zajedno", rekao je Stoka.

Nakon što se 2015. godine potpuno povukao sa scene, Stoka je početkom godine objavio nekoliko novih pjesama i predstavio potpuno novi imidž i glazbeni smjer.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Marina Ivanovića Stoku, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Marin Ivanović Stoka.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više