Romantični Beckham otkrio kako se zaljubio u Victoriju

Foto: Instagram

U VIDEOZAPISU koji je Victoria Beckham(45) podijelila na Instagramu njen suprug David (44) otkriva kako se zaljubio u nju. 

U videu koji je modna dizajnerica podijelila na Instagramu, osoba koja se ne vidi pita mladu nogometnu zvijezdu zašto voli tadašnju pop zvijezdu.

"Zbog čega se zaljubio u Victoriju?" netko pita Davida. "Ne mogu izdvojiti jednu stvar, bilo je zbog svega, cijelog paketa", kaže nogometaš dok se smješka Victoriji. "Jednostavno sam se zaljubio."

"U mene?" pita Victorija.

"Da, u tebe, dušo", kaže on i dodaje: "Mislim da je vrijeme da krenemo."

Bivša pjevačica Spice Girls veselo pita: "Jesam li dosadna?"

"Ne, dušo, savršena si, ali umoran sam", kaže David prije nego što ga Victorija zagrli.

Okrećući se prema kameri, Victorija pita: "Jako je seksi, zar ne?"

Zatim se okreće prema Davidu i kaže mu: "Izgledaš bolje od Valentina, dušo."

U potpisu videa modna je dizajnerica napisala: "Tako slatko! Volim te."

Njen je muž odgovorio u komentaru šaleći se na račun svoje odjeće - crvene bandane i crveno-bijele jakne: "Čini mi se da je ovo bila faza 'pjevam u dječačkom bendu'. Zašto si me pustila da nosim ovo?"

Par se vjenčao 4. lipnja 1999. godine u Irskoj, a vjenčanju je kao nositelj prstenja prisustvovao i njihov najstariji sin Brooklyn, koji je tada imao četiri mjeseca. U lipnju su proslavili 20. godišnjicu braka objavivši na društvenim mrežama fotografije iz svoje duge veze.

"Eto, 20 godina, pogledajte što smo stvorili! Volim te jako puno", napisao je David, spominjući u objavi i sve četvero njihove djece.

David i Victorija dobili su sinove Romea, 2002., i Cruza, 2005. godine, a onda se obitelji 2011. pridružila i njihova jedina kći Harper.

Victorija je također obilježila godišnjicu postavljanjem fotografija koje potvrđuju njihovu ljubav od samog početka do danas.

"Dvadeset godina danas. Puno te volim. Poljupci za Davida", napisala je Victorija.

Pročitajte više