Saša Lozar promovirao album i najavio prinovu

U INTIMNOJ atmosferi legendarnog zagrebačkog kluba B.P. Saša Lozar promovirao je aktualni album "Jedan dan", a nove su pjesme iz prvih redova slušali njegovi prijatelji, suradnici i supruga Marina, koja je, doznajemo, u petom mjesecu trudnoće. Iako još bez pravog hita, mladi je pjevač mini koncertom pokazao da hrvatska glazbena scena na njega itekako može računati, a u kombinaciji s Petrom iz grupe Fyler i Natali Dizdar najavio je da scenom polako, ali sigurno počinju vladati neka nova lica.

"Posebnu pažnju na albumu smo obratili na tekstove. Trudili smo se da budu stvarni, životni i bliski svima, što je meni kao pjevaču posebno važno jer pred publikom ne želim biti neiskren", rekao je Saša Lozar na promociji albuma "Jedan dan", koju su, između ostalih, posjetili zaboravljeni Rafael Dropulić Rafo, Barbara Radulović, Anja Alavanja, grupa Meritas i mnogi drugi.

U izvedbi nekoliko pjesama Saši su se na sceni kluba B.P. pridružile Petra iz grupe Flyer i Natali Dizdar, nekadašnja rivalka iz reality natjecanja, a danas jedna od najbližih suradnica (za njihove karijere brine se ista menadžerica). Posebno zadovoljna bila je Sašina supruga Marina Lozar, koja će na proljeće, kako doznajemo, roditi djevojčicu.

Sudeći po Sašinom debitantskom albumu (trudimo se ne računati debakl s Tinom Samardžićem i Damirom Kedžom), ali i promotivnom koncertu, sigurno je da je odabrao teži put u traženju sebe na domaćem estradnom nebu. Potpuno nesklon ekscesima, povučen i cijepljen protiv narodnjaka, pop pjesmuljaka i fotografiranja bez košulje, publiku će sigurno tražiti duže od većine estradnjaka, no činjenica da prvi projekt nailazi na dobar odjek svakako je dobar "vjetar u leđa" prema prvom pravom hitu, a onda i pravoj karijeri pop pjevača.

D.K.

Pročitajte više