Seks i spolne bolesti: Radnici na kruzerima otkrili što se događa na brodu, a putnici nemaju pojma

Ilustracija: Instagram

RADNICI na kruzerima odlučili su korisnicima Reddita otkriti što se sve događa "iza kulisa", odnosno kakve sve situacije se odvijaju na brodu, a da ih putnici ne vide tijekom krstarenja.

Počelo je jednostavno - neki su se požalili na uvjete života radnika na brodu. "Nedavno sam bio na brodu i razgovarao s jednim od izvođača koji su nastupali na kruzeru. Ispričao mi je kako su malene prostorije za spavanje članova posade te da više njih spava zajedno u jednoj prostoriji. Tako da, ako se želi seksati sa svojom ženom, mora se dogovoriti s ostalih dvoje s kojima dijeli sobu", napisao je jedan korisnik.

No, onda je postalo zanimljivije...

"Uh, radnici se stalno seksaju jedni s drugima. Stalno. Članovi posade se toliko seksaju da je na brodu bilo mjesto gdje si mogao uzeti kondome besplatno, no spolno prenosive bolesti su i dalje bile ludo učestale. Daleko preko 50 posto. Iskreno me čudi koliko se ti ljudi seksaju kad svi dijele sobu s nekim. Ali većina zaposlenika je na brodu osam mjeseci tako da sva ta napetost mora negdje izaći", rekao je drugi korisnik.

"Smrti su česte na kruzerima jer ima jako puno starih ljudi. U principu su kruzeri jeftiniji od plaćanja staračkog doma pa mnoge obitelji plate starcima par tjedana na kruzeru jer se tamo ima tko brinuti o njima za mnogo manju cijenu od doma", otkrio je jedan korisnik. 

"Jednom sam bio u obilasku kruzera i pokazali su mi mrtvačnicu. Imaju čak i prostoriju za intenzivnu njegu, ali i helikopter da bi mogli prebaciti bolesnika u bolnicu", otkrio je još jedan korisnik Reddita.

Pročitajte više