Seve i Igor podjetinjili na Maldivima i poručili: "Budite ponovo djeca"

Foto: Instagram

NAKON ludog provoda na novogodišnjem dočeku, Severina je objavila i čestitku za fanove. 

Na Instagramu je podijelila fotku na kojoj ona, Igor i mali Aleksandar stoje u plićaku i smiju se ruku podignutih u zrak s kapama Djeda Božićnjaka na glavama. 

"Dragi moji,
u novoj godini vam želim da se vratite u djetinjstvo kad ste bili mali, nevini, neiskvareni, kad ste bili novi mladi softver u koji su godinama raznorazni krivi ljudi, teške situacije, tuge, nesreće, bolesti, ponižavanja na svim poljima, svađa u kući, na poslu, od malih prekrasnih bića stvorili to što smo danas.

>>>Severina s Igorom partijala na plaži u haljini od 16 tisuća kuna<<<

Dragi Djeda Mraze, daj da sebi stvorimo sreću koju su drugi godinama kvarili.
Skini s ljudi oklope lažnog samopouzdanja, bahatosti, zloće, hladnoće, ogovaranja, zavisti, ljubomore i površnosti.

Dragi Djede Mraze, vrati nas sve na tvorničke postavke i pusti nas da sami izaberemo svoju sreću i ljude koji nas bezuvjetno vole.
Želim vam to od danas pa do kraja života.

U ogledalu nećete vidjeti svoju nutrinu pa vam ne želim da budete lijepi, debeli, mršavi i ono što mislite da će se sviđati drugima. Želim vam da ste lijepi iznutra u svakom kutku vašeg tijela i da nikad ne osjetite bol i da vas nikad nitko ne povrijedi. Ne dozvolite da vama vladaju ljudi, novac i prošlost.
Budite ponovo djeca jer umjetnost života je uzdići se do jednostavnosti.

Budite mi zdravi i volim vas puno. Živjela ljubav", napisala je uz fotografiju. 

Severina je na fotki pozirala u vrućim traper hlačicama i uskom crvenom bodyju, dok su Igor i Aleksandar odjeveni u majice i kratke hlače. Sve troje na glavama imaju kape Djeda Božićnjaka i sunčane naočale. 

Pratitelji su joj uzvratili čestitkama i dali joj do znanja koliko im se svidjela njena poruka. 

"Divno, draga Severina, uljepšala si mi dan", "Prekrasna poruka", "Riječi koje dolaze iz duše", "Kako si ti slatka i divna osoba", "Koja si ti carica", pisali su joj oni. 

Pročitajte više