Shoe Be Do Web Shop

LANAC trgovina Shoe Be Do jest stjecište subkultura, mjesto na kojem se dobivaju nove informacije i ideje, na kojem se sluša dobra glazba, upoznaju zanimljivi ljudi.

To je mjesto na kojem se mogu kupiti karte za  najbolje koncerte, dobiti flyer za cool večeri u gradu, prelistati neki od svjetskih modnih ili glazbenih magazina, besplatno surfati internetom ili poslušati glazbu po izboru MenArt-a.

Shoe-be-do je jedino mjesto u gradu na kojem se može pronaći “urbana moda” i trendi informacija na jednom mjestu uz brandove kao Dr. Martens, Reebok, ART , Vans, Shoe.Be.Do Shoes, DSL 55, Carhartt i dr.…

Shoe Be Do se može naći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku te Sarajevu, a od nedavno i na internetu www.shoebedo.hr.

WWW.SHOEBEDO.HR je prvi site u Hrvatskoj vezan za urbanu modu, koji osim informativnog dijela o dućanima nudi i online kupovinu uz svjetske standarde zaštite podataka.

Na web stranici www.shoebedo.hr postoje tri dijela:

1. zemaljski dućani
– na ovom dijelu je moguće vidjeti točne adrese svih Shoe Be Do dućana, fotografije i mapu (kako doći do tamo). Također se može doznati i tko je shop manager i broj telefona dućana.

2. online trgovina 
– dio u kojem se može vidjeti ponuda Shoe Be Do-a. Modeli se mogu vidjeti u 3 dimenzije, uvećani ili se može vidjeti neki bitan detalj modela.

– pregledavanjem jednog modela, automatski se predlažu i drugi koji se slažu bilo stilom, bilo bojama.
– Kupnjom preko interneta se dobija i poseban popust. Plaćanje se vrši putem American Express, Visa i MasterCard kreditnih kartica. Poštarina i dostava su besplatni, što dodatno umanjuje troškove kupovine i povećava ugodu kupcima.
– Sigurnost  podataka je zajamčena !
Prijenos se ostvaruje SSL zaštićenom (kodiranom) vezom. Za vrijeme obrade pohranjeni podaci su kriptirani i nedostupni putem Interneta. 
– Također je moguće i kupiti poklon bon, tj. uplatiti određeni iznos kao poklon nekomu.

3. igraonica
– Ovo je dio gdje se konačno može opustiti od cijele kupnje i šetnje po Shoe Be Do dućanima. Shoe Be Doom i druge interaktivne igrice će zasigurno opustiti i zabaviti posjetitelja.
– može se preslušati najnovije pjesme Urbana, skladbe poznatog DJ dvojca Eddy&Dus, uratke hip-hop dvojca Bolesna braća, a u suradnji sa MenArt-om i najveće svjetske hitove, koji se inače mogu čuti i u svakom Shoe Be Do dućanu.

Pročitajte više