Sjećate se predivne Kanađanke hrvatskog porijekla s prošlog SP-a? Evo što danas radi

Foto: Luka Šangulin/Index

MEĐU navijačima u Zagrebu tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine istaknula se Kanađanka hrvatskog porijekla Sabrina Skeljo. Novinari Indexa su te 2018. Sabrinu najprije uočili na utakmici protiv Argentine, a zatim smo je ponovno susreli i na utakmici protiv Islanda. 

Otkrila nam je tad da je u Zagreb došla iz Kanade isključivo da bi s Hrvatima mogla pratiti utakmice Hrvatske. Najdraži reprezentativci su joj Luka Modrić i Andrej Kramarić, kojemu je poslala i posebnu poruku.

"Ako ovo čuje, ja ga jako volim. To će mi biti muž, pa da zna...", rekla je tad simpatična navijačica.

"Danas ću navijati za Hrvatsku!"

S obzirom na to da danas Hrvatsku čeka okršaj s Kanadom, provjerili smo sa Sabrinom za koga će navijati danas.

"Navijam za... Naravno, Hrvatsku!" rekla nam je na početku razgovora. "Nadam se da će naši Vatreni biti uspješni kao i na zadnjem SP-u, a možda i bolji. Najjači smo kad je frka", kaže lijepa Sabrina. Misli da će rezultat biti 3:1 za Hrvatsku.

"Gledat ću utakmicu doma rano ujutro s obitelji i prijateljima jer se kod nas sprema snijeg. Inače, naši navijači ovdje idu navijati u nogometnom klubu Croatia, koji je najljepši u Edmontonu, a možda i u cijeloj Kanadi. I svi će zajedno bodriti Hrvatsku", pojasnila nam je.

"Vjerujemo u pobjedu, a nakon Kanade će sve ići lakše", dodala je i poslala pozdrav hrvatskim reprezentativcima.

"Lijep pozdrav svima doma, a posebno našim Vatrenima i svim našim navijačima u svijetu. Posebno najvjernijim sretnicima u Dohi i Kataru. Ajmo, Hrvatska", poručila je.

Pročitajte više