Snimka dvojice dječaka iz Bibinja s Google Street Viewa postala hit na Fejsu

Foto: Facebook

NA GOOGLE Street Viewu uhvaćene su mnoge neobične scene iz cijelog svijeta, a jedna snimljena u Bibinjama pored Zadra postala je hit na Facebooku. Na grupi Scenic Depictions of Slavic Life osvanula je fotka dvojice dječaka koji se igraju u Šepurinoj ulici, a jedan od njih dvojice stoji na krovu garaže s plastičnom puškom u rukama.

"Nitko:, Google Street View u Hrvatskoj:", stoji u objavi koja skupila više od 2200 lajkova. Scena je nasmijala brojne korisnike društvene mreže, a komentirali su je i Hrvati i stranci.

"Trebao sam savjet za sljedeći odabir destinacije za odmor", našalio se jedan tip, a drugi je napisao kako se dječacima nakon ovog ne piše dobro: "Sjajno, ekipa. Sada će se djecu disciplinirati kabelom zbog penjanja na garažu."

Bilo je i onih koji nisu na prvu povjerovali da je riječ o stvarnoj snimci s ulice pa su je išli potražiti i sami te su nabasali na isti prizor. "Istina je, sve to", napisao je tip uz dodatnu fotku dječaka.

"Napokon čuvari kojima mogu vjerovati", "Želiš li i dalje u Hrvatsku sa mnom?", "Hrvatske vodorige", "Pitam se koje videoigrice igraju", pisali su ljudi u nastavku.

Nedavno je na Facebooku još jedna fotka iz Dalmacije privukla pažnju korisnika, a sve zbog poruke na automobilu koju je jedan bijesni Dalmatinac ostavio turistu koji je zagradio ulaz na parking.

Pročitajte više