Što je radila Jennifer Garner za vrijeme vjenčanja J.Lo i Bena Afflecka?

Screenshot: Instagram

BEN AFFLECK, bivši muž Jennifer Garner, drugi put se oženio s Jennifer Lopez na svom imanju u Georgii. J.Lo i Affleck pozvali su Jennifer Garner na vjenčanje, no ona je odbila doći opravdavši se drugim obavezama.

"Jennifer Garner vrijedno radi na projektu u Teksasu i neće doći na proslavu vjenčanja, ali je u potpunosti podržala dolazak svoje djece i općenito je jako pozitivna u vezi s cijelom stvari. Garner ništa nije važnije od sreće njezine djece. Činjenica da se osjećaju dobrodošlo i opušteno te da su se zbližili s J.Lo i njezinom djecom najbolja je stvar koju je mogla poželjeti", otkrio je izvor blizak glumici.

Što je Garner radila dok se njezin bivši muž ženio?

Dok su J.Lo i Affleck izmjenjivali zavjete, Garner je uživala u šopingu u Zapadnoj Virginiji, no ne u skupocjenim dizajnerskim dućanima. Prema pisanju TMZ-a, Garner je te nedjelje posjetila Sam's Club, američki maloprodajni lanac pod vlasništvom Walmarta, gdje je kupovala namirnice.

Glumica je viđena u opuštenom izdanju u društvu svog oca i dečka Johna Millera, a jedan ju je obožavatelj zamolio za sliku, što je i prihvatila. Garner je bila super raspoložena i fotkala se s obožavateljima.

Njezina djeca prisustvovala su vjenčanju

Jennifer Garner i Ben Affleck imaju troje djece, Violet (16), Seraphinu (13) i Samuela (10), koji su prisustvovali tatinom vjenčanju. Ceremonija je trajala tri dana i koštala je tri milijuna kuna.

Za Jennifer Lopez ovo je četvrti brak, dok se Affleck oženio drugi put u životu.

Pročitajte više