Tajči opet u Zagrebu: Nadam se da ću neke od starih hitova snimiti i na engleskom



PJEVAČICA Tatjana Cameron, na ovim prostorima poznatija kao Tajči, tijekom poslijepodneva je sletjela u Zagreb gdje ju je na aerodromu dočekala majka. Posjetila je rodnu zemlju na deset dana, a tijekom tog posjeta obići će i Ljubljanu, Beograd te Split.


"Veoma se radujem tim posjetima. Mislim da će biti jako lijepo. Posebno se radujem posjeti Splitu gdje bih trebala ostvariti jednu poslovnu suradnju vezanu za odmor, lijepo vrijeme i tako, ali ne mogu još otkriti o čemu se radi", rekla je Tajči. Na pitanje planira li probati kakvo je more, Tajči je rekla: "Volim more, ali ne ulazim u njega do osmog mjeseca, radujem se Splitu iz nekih drugih razloga", bila je tajanstvena.

Prepjevala "Dvije zvjezdice", planira snimiti ponovno još neke stare hitove

Danas je premijerno objavljen i remake njene pjesme "Dvije zvjezdice" snimljen u jednom malo ležernije tonu i novom ruhu. "To je bila tajna do zadnjeg momenta, nitko nije znao o kojoj pjesmi se radi. Osim te, biti će još nekoliko hitova koje ćemo prepjevati u sklopu turneje `Hajde da ludujemo`", rekla je.

Na pitanje kakve su reakcije okoline bile na pjesmu, rekla nam je: "Pa kako nitko nije ni znao sve do jutros ja još ne znam reakcije prijatelja i obitelji. Što se tiče muzičara koji su sa mnom radili na pjesmi, oni su bili oduševljeni. Brian, moj producent iz Nashvillea također", rekla je.


"Nadam se da ću neke od starih hitova snimiti i na engleskom"

Pitali smo je i planira li neke od tih pjesama snimiti na engleskom Tajči otkriva: "Nadam se! Brian je bio oduševljen i osjetio je emociju pjesme kad smo snimali tako da vjerujem da će i do toga doći. Ta pjesma, a i još mnoge, ocrtavaju kako smo se osjećali tih godina i onda ne moraš razumjeti riječi pjesme da bi osjetio emociju i snagu, tako je i Brian to doživio". Tajči je snimila i video kojim je prezadovoljna, a njega će se premijerno moći pogledati ovih dana.

"Ovaj put sam si uzela slobodnog vremena za svoja mala intimna zadovoljstva i druženja"


Tijekom prošlog posjeta Hrvatskoj, Tajči je posjetila neka kultna zagrebačka mjesta pa to podijelila sa svojim obožavateljima u Americi putem Facebooka. Posebno je sretna bila kad je posjetila tržnicu Dolac u Zagrebu. Pitali smo je misli li i ovaj put posjećivati mjesta poput Dolca, rekla je: "Ovog puta sam došla na malo više dana nego prošli puta, ostavila sam si malo vremena za svoja mala privatna zadovoljstva i druženja", ispričala je za Index.hr.

Pročitajte više