Tko je Marina, samozatajna supruga Zdravka Mamića?

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

OBITELJ Mamić ponovno je u središtu medijskog interesa. Jučer je objavljeno da je Mamić državi namirio 52 milijuna kuna, nakon sporazuma koji je zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo sklopilo s njegovom suprugom Marinom. 

Država je i prije sklapanja sporazuma s Mamićevom suprugom, a nakon što je presuda postala pravomoćna, naplatila ranije blokiranih 7.5 milijuna kuna. Marina Mamić se sporazumom obvezala ispuniti preostalu obvezu od 44.5 milijuna kuna u roku od 30 dana. Navedeni iznos uplaćen je 21. srpnja 2021. u korist proračuna Republike Hrvatske, doznaje se u državnom odvjetništvu.

Marina Mamić, supruga Zdravka Mamića svih ovih godina se uspješno drži izvan očiju javnosti.

Marina je druga supruga Zdravka Mamića. S prvom suprugom, Nadom, ima sina Marija. Zdravko Mamić i Marina Mamić upoznali su se 1994. godine.

"Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona", rekao je Mamić za Express jednom prilikom.

U braku su dobili dvije kćeri, Ivu i Luciju.

Mamić se 2017. pohvalio da je njegova starija kći Lucija diplomirala na Griffith College Dublin, koji ju je proglasio i studenticom generacije.

"Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu", napisao je tada.

Pročitajte više