Tonči Huljić: Nisam autor pjesme i nemam šta drugo za dodati

"NEMAM komentara. Sve što sam imao za reći sam rekao", bio je odgovor Tončija Huljića na pitanje je li on misteriozni E. Oven koji za srpsku Beoviziju potpisuje pjesmu OT benda, odnosno bivših studenata Operacije Trijumf. Nakon što su ga srpski mediji optužili da se on zapravo krije iza imena E. Oven Tonči je demantirao te napise, ali nije otkrio tko stoji kao autor teksta za pjesmu "Blagoslov za kraj".

"Moje ime kao autor teksta se pojavljuje samo na Dori"

"To su čiste gluposti. Ja sam jedino pomogao u odabiru pjesme i bio sam u studiju kada su to snimili. Moja ideja je bila da se dečki okupe u bend, ali ta pjesma nije moja. Vi možete slobodno napisati da sam ja žensko pa vam se ja isto tako mogu opravdavati da nisam. Moje ime kao ime autora neke pjesme se pojavljuje jedino na hrvatskoj Dori", priznao je za srpski Press Tonči Huljić.

Osim njega, pravi identitet nepoznatog autora E. Ovena ne znaju čak ni iz produkcije Univerzal, ali ni organizatori Beovizije koji su jasno zahtijevali da se na prijavi jasno navede puno ime, prezime i adresa skladatelja. Dok se srpski mediji pitaju je li se Tonči potpisao pseudonimom zbog straha od javnosti, drugi se brinu za nastup Vukašina Brajića, Nikole Paunovića, Đorđe Gogova, Nikole Sarića i pjevačice Katarine Ostojić Kaje koja se trebala zajedno s bivšim studentima natjecati na najbolju pjesmu Srbije, a možda i Europe.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više