Traži se vlasnik: Pronađen dnevnik s doživljajima malenog turista u Zagrebu

Foto: Facebook

ČINI SE da je jedan maleni turist u posjetu Zagrebu izgubio svoj putnički dnevnik tijekom razgledavanja, a objava da je pronađen pojavila se u popularnoj Facebook grupi Zakaj volim Zagreb.

"Pronađen dnevnik malog turista koji je očito oduševljen našim gradom...", napisala je članica grupe koja je objavila dnevnik i s čijim dopuštenjem prenosimo fotografiju.

Maleni Mateo, kako je potpisan u jednom od svojih sastavaka o Zagrebu, nacrtao je zagrebačku katedralu te opisao svoje doživljaje iz hrvatske metropole na jednoj stranici. "Dragi dnevniče, nalazim se u malom apartmanu u Zagrebu u Hrvatskoj. Bio je zaista dugačak dan pa sam umoran. Daj da ti kažem što se dogodilo: unajmili smo automobil, istražili grad, vozili smo se tramvajem, vidjeli smo crkve (jednu sam tu nacrtao) i jedan cool park", napisao je maleni turist svoje doživljaje datirane na 17. lipnja.

"A mišek... Nadam se da će dječak doći do svog dnevnika... U njemu su njegove misli, razmišljanja, doživljaji i osjećanja...", "Baš bi bilo lijepo da se potraga nastavi i da Mateo dobije svoj dnevnik", bili su samo neki od komentara Zagrepčana koji se nadaju da će dnevnik ponovno doći u ruke vlasniku.

Pročitajte više