Tri bijesna automobila, najmanji stan među oglasima i komad raja na Lošinju hitovi su tjedna

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri odlična automobila i dvije super zanimljive nekretnine. Povoljna kuća na otoku Lošinju za koju vlasnik tvrdi da ima najbolji pogled skupila je hrpu pregleda, a popularan oglas bio je i onaj za najmanji stan na svim domaćim oglasnicima. VW Golf VI i Alfa Romeo 147 istaknuli su se atraktivnim izgledom, ali na prvom mjestu se s preko 20 tisuća pregleda ipak našao fantastični VW Arteon. 

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani gotovo 90 tisuća puta. 

5. Alfa Romeo 147

"Pravi ljubitelj Alfi će znat da se ne radi o modelu koji se često viđa na cestama jer realno JTD modela s GTA optikom skoro pa i nema."- tako je vlasnik opisao ovaj rijedak primjerak za koji traži 30 tisuća kuna. U auto je uloženo dosta novaca i definitivno je riječ o oglasu koji vrijedi pogledati.

4. VW Golf VI

Evo nešto zanimljivo za sve VW fanove! Golf VI iz 2009. godine izgleda zaista izvrsno, prešao je 170.000 kilometara i dolazi registriran do prosinca. Vlasnik tvrdi da ovaj atraktivni automobil u prosjeku troši samo 6 litara goriva na 100 km vožnje, a za njega traži 10.900 eura.

3. Garsonjera u Zagrebu

Ovo je najmanji stan koji se prodaje na hrvatskim oglasnicima, a vaš može biti već za 24.000 eura. Velik je samo 9,46 metara kvadratnih i nalazi se u blizini Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu. Unatoč dosta maloj kvadraturi ova garsonjera ima sve što je potrebno za svakodnevno stanovanje i idealna je za studenta ili samca. 

2. Kuća na otoku Lošinju

Ova malena samostojeća kamena kućica na velikom izoliranom terenu može vam pružiti vaš komad raja. Vlasnik tvrdi da kuća dolazi s najboljim pogledom na otoku te da je riječ o jedinstvenoj prilici za ozbiljne kupce. Kuća od 25 m2, konoba od 20 m2 i okućnica veličine 500 m2 vaši mogu biti za 60 tisuća eura. 

1. VW Arteon

Ovaj VW Arteon iz 2017. godine apsolutno vrijedi pogledati - izgleda perfektno! Novi Volkswagenov model prešao je tek 8.800 kilometara, savršeno je očuvan, a dolazi i s R-line paketom opreme. Automobil ima 150 konjskih snaga, registriran je do listopada, a prodaje se za 44.500 eura.

Pročitajte više