Trump fatalnu Ashley traži za MTV-jev reality show

NAKON što je zaradila 4000 dolara za dva sata posla i svrgnula guvernera Eliota Spitzera, Ashley Alexandra Dupre bi mogla ući u posao s još jednim njujorškim moćnikom.

Časopis People, naime, tvrdi - pozivajući se na neimenovanog bliskog suradnika milijardera i građevinskog poduzetnika Donalda Trumpa - kako će 22-godišnja bivša prostitutka i instant-medijska zvijezda dodatno unovčiti svojih pet minuta "slave", ovaj put nastupom u novom reality showu čiji je Trump producent.

Novi reality show, koji se vodi pod radnim nazivom "Lady or a Tramp" trebao bi se prikazivati na MTV-ju, a osnovna je postavka posuđena od britanskog reality showa "Ladette to Lady". U tom showu se grupa od 15 razuzdanih mladih "partijanerica" slala u internat gdje su podvrgavane tečaju čiji je cilj da postane profinjene dame dostojne otmjenog društva.

Koncept je očito prirastao srcu Trumpu, koji je razvio sklonost da posrnule djevojke izvod na pravi put. Tako je svojevremeno kao vlasnik licence za Miss SAD odlučio da Tara Conner zadrži titulu usprkos toga što je uhvaćena da pije i konzumira drogu, a nakon što ga je uplakana na koljenima molila da joj pruži drugu priliku.

Neimenovani izvor Peoplea tvrdi da je Dupre "savršeni kandidat za show". Ni Dupre, ni Trump, međutim zasada nisu imali službenih komentara na eventualnu poslovnu suradnju.

D.A.

Pročitajte više