Učiteljica od svakog učenika zatražila 85 kuna, razlog je šokirao roditelje

Ilustracija: IMDB

TIJEKOM blagdanskog razdoblja neki roditelji vole iznenaditi učitelja ili učiteljicu svog djeteta prigodnim božićnim poklonom u znak zahvalnosti za njihov trud i rad, a obično to bude neka sitnica poput čokolade. No, jedna učiteljica šokirala je svojim zahtjevom kada je od svojih učenika tražila da joj svatko daruje po 10 funti (85 kuna) kako bi si mogla kupiti dizajnerske cipele, piše Mirror.

Majka jednog od učenika zgrozila se kada je čula za to te je sve odlučila podijeliti na društvenim mrežama, gdje je upitala za mišljenje drugih korisnika.

"Jedna majka iz razreda prijateljica je s ovom učiteljicom te je ona pokrenula akciju za ovaj dar, iako je bilo mnogo primjedbi i negativnih reakcija. Međutim, roditelji žele zaustaviti njezin plan kupnje dizajnerskih cipela", objasnila je.

"Nisam sigurna s kim da se složim. Uvijek sam za to da se kupuju stvari učiteljima i ne razumijem zašto ne bi dobila ono što stvarno želi, a ne samo šalicu za kavu. S druge strane, stvarno nije u redu od nje da traži ovakve stvari", napisala je.

Komentatori nisu skrivali što misle o svemu te su joj poručili da je učiteljica bezobrazna i da takvo što ne bi smjela tražiti.

"Traži stvarno previše novca, pogotovo za godinu u kojoj se svi mučimo", istaknuo je jedan komentator.

"Sebična je, a pogotovo jer je mobilizirala prijateljicu da to napravi a nju", dodao je drugi.

"Dizajnerske cipele zvuče kao poprilično čudan poklon, posebice jer se radi o poklonu koji daruju djeca", zaključio je treći.

Pročitajte više