Udovica slavnog komičara: "Seksao se s Marlonom Brandom, uz kokain tad bi povalili i radijator"

Foto: Imdb

UDOVICA legendarnog komičara Richarda Pryora tvrdi da je on tijekom života spavao s mnoštvom žena i muškaraca te da je među tom ekipom bio i Marlon Brando.

Jennifer je potvrdila seksualni odnos Pryora i Branda koji je prvi u intervjuu za Vulture spomenuo glazbeni mogul Quincy Jones. "Brando bi jebao što god. Što god! Poštanski sandučić! Jamesa Baldwina. Richarda Pryora. Marvina Gayea", rekao je Jones u intervjuu u kojem je spomenuo i da je jedno vrijeme izlazio s Ivankom Trump.

Pryorova udovica sad je za TMZ potvrdila da se to zaista i dogodilo te dodala da se komiča toga uopće ne bi sramio da je još uvijek živ. Ona kaže da je Pryor otvoreno govorio o svojoj biseksualnosti te da je o tome i pisao u svojim dnevnicima koje ona uskoro planira objaviti.

"Bile su to sedamdesete, droge su još uvijek bile nešto dobro, posebno Quaalude. Ako biste uzeli dovoljno kokaina, povalili biste i radijator i poslali mu cvijeće ujutro", rekla je Jennifer i dodala da je sigurna da bi Pryoru sigurno bilo smiješno što se Quincy izlajao o njegovom odnosu s Brandom.

Pryor je preminuo prije nešto manje od 13 godina, u 65. godini života, nakon duge i teške bolesti.

Pročitajte više