Video: Cheryl odustala od nevjernog supruga i utjehu pronašla u plesaču

LIJEPA britanska pjevačica Cheryl Cole, čini se, digla je ruke od svojeg supruga Ashleyja, koji ju je godinama besramno varao. I dok su neki pretpostavljali da je Cheryl otputovala "preko bare" da bi razmislila o pomirenju i ohladila glavu, čini se da je 26-godišnjakinja već pronašla zamjenu suprugu s obzirom da je već tri puta uhvaćena u društvu mlađahnog američkog plesača Dereka Hougha.

Naime, britanski mediji objavili su da je Cheryl od kad je doputovala u SAD, već nekoliko puta izašla s plavokosim plesačem, a posebno ih je zaintrigirao njihov odlazak u kino na Dan zaljubljenih. Posljednji put, navodni par viđen je u kineskom restoranu gdje se, iako nisu bili sami, kemija vidjela na prvi pogled, tvrde svjedoci.

S obzirom da su se Cheryl i plavokosi Amerikanac upoznali tijekom trajanja zadnje sezone showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je pjevačica skupine Girls Aloud zapjevala i zaplesala tango s Derekom, neki pretpostavljaju da je njihova romansa započela već tada. Oni su, naime, vrijeme često provodili zajedno zbog brojnih treninga te ga je kasnije lijepa pjevačica čak angažirala u spotu za singl "Parachute", u kojem su također otplesali strastveni tango.

I dok Cheryl uživa u noćnom životu Hollywooda ili pak u zagrljaju mladog natjecatelja "Plesa sa zvijezdama",  javila se četvrta ljubavnica nogometaša Chelsea, 28-godišnja Ann Corbitt, koja tvrdi da he provela noć s Coleom u hotelu "Four Season" u Seattleu, kada je Chelsea gostovao tijekom američke turneje. Ann i Ashley navodno su se upoznali u hotelskom baru gdje su Englezi slavili pobjedu protiv Seattle Soundersa.

Pročitajte više