VIDEO Hrvatske manekenke nisu baš impresionirale Biebera, u Pragu našao nove

 Screenshot: YouTube/Index

IZGLEDA da je Justin Bieber brzo zaboravio hrvatske manekenke s kojima se družio tijekom boravka u Zagrebu jer je samo nekoliko dana kasnije već pronašao nove.

Bieber je odlučio provjeriti kakve su češke ljepotice pa je na društvenim mrežama navodno izašao oglas jedne modne agencije u kojemu su se tražile djevojke za druženje s pjevačem.

"Traži se osam lijepih djevojaka za večeru i tulum s Justinom B u Pragu. Nije plaćeno. Ako ste zainteresirane odmah se javite. Odabranima ću javiti vrijeme i mjesto. Tamo trebate biti u roku od sat vremena, ponašati se pristojno i morate govoriti engleski", stajalo je u oglasu, prenosi Daily Mail.

Oglas je stajao veoma kratko pa se javilo samo 6 djevojaka koje su s Justinom navodno uživale u hotelu. Snimka iz hotelske sobe na kojoj se vide djevojke i muškarac za kojeg se misli da je Justinov prijatelj pojavila se veoma brzo na društvenim mrežama.

Dvije djevojke koje su bile u Bieberovom društvu, studentica prava Anna i plesačica Denisa, tvrde da je pjevač samo trebao društvo te da nije bilo ništa više od toga. "Pričao je potpuno normalno s nama", otkrile su djevojke koje zbog ugovora o tajnosti ne smiju otkriti ništa više.

"Zauzeta sam, ne seksam se za novac i nisam eskort dama. Molim vas prestanite mi slati nemoralne ponude", napisala je na društvenim mrežama plavuša Denisa.

Osim njih dvije, u javnosti se kao Justinove pratnje tu večer spominju i manekenka Michaela te medicinska sestra Hanka, piše Daily Mail.

Pročitajte više