Video: Nina Morić na plaži pokazala zašto još uvijek vrijedi milijune

GODINE izbjegavanja rodne grude očito su iza Nine Morić koja je, nakon posjeta u sklopu Hrvatskog radijskog festivala, zadnje ljetne tjedne odlučila provesti u Dubrovniku. Društvo joj u luksuznom hotelu Bellevue prave majka i petogodišnji sin Carlos Maria, a već su prvog dana u Dubrovniku na plaži ispred hotela plijenili znatiželjne poglede. Zloglasni Fabrizio Corona, Ninin suprug i otac malog Carlosa, navodno nije u Hrvatskoj.

> Jarić se dere na paparazze, a zanosnu Adrianu Limu prepoznaju samo rijetki

> "Voštani" Valentino u Dubrovniku se odmara s dečkom

Nina Morić Dubrovnik nije odabrala slučajno - pojavit će se na festivalu Dubrovnik Film Meeting kojem bi, prema najavama, trebao nazočiti i holivudski glumac Kevin Spacey. Baš kao u Italiji, Ninu Morić i njezinu obitelj dočekali su paparazzi, ali izgleda da su oni potpuno naviknuti na takav način života - ne skrivaju se i ljeto na Jadranu provode ne skrivajući se, unatoč velikom interesu javnosti. Nina Morić tako je Hrvatima pokazala svoj, kako to Talijani zovu, jedini preostali adut - nakon što je operacijama uništila lice, mora se priznati da joj je tijelo i dalje besprijekorno.

"Tjelohranitelje u nekim situacijama zaista moram imati. S poslovne strane, potrebni su mi jer ljudi nisu svugdje susretljivi, imala sam nekoliko situacija u kojima su me doslovno spasili. U Milanu sam obična majka i nemam tjelohranitelje. Kao i sve druge majke, vodim dijete u školu i živim mirnim, normalnim životom. Carlos priča četiri jezika - španjolski, talijanski, engleski i hrvatski. Naš jezik priča fantastično, bez greške! Nekad mi u vrtiću kaže - Mama, ajmo pričati na hrvatskom da nas nitko ne razumije", rekla nam je Nina Morić tijekom prošlog posjeta Hrvatskoj, kad je za nekoliko minuta na pozornici HRF-a navodno dobila pozamašnu novčanu svotu.

M.A.
Foto i video: dubrovniknet.hr

Pročitajte više