Video: Vatreni poljubac Scarlett i Penelope začinio novi Allenov film

DVIJE najpoželjnije holivudske dame, glumice Scarlett Johansson i Penelope Cruz razmijenile su nježan poljubac u tamnoj komori, a sve se dogodilo u sklopu novog filma holivudskog genijalca Woodyja Allena pod nazivom "Vicky Christina Barcelona" koji će se ovoga tjedna premijerno prikazati na filmskom festivalu u Cannesu.

"Vicky Christina Barcelona" priča je o ljubavi i izdaji u kojoj glavne protagoniste tumači nekoliko najcjenjenijih glumaca današnjice među kojima su Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penelope Cruz, Rebecca Hall i Chris Messina. U jednoj sceni filma Penelope i Scarlet nađu se u tamnoj komori u kojoj podijele strastvene poljupce, a nešto kasnije imaju menage a trois (seks u troje) sa Oscarom nagrađenim Javierom Bardemom.

"Te su scene izrazito erotične i nabijene seksualnom energijom, a publiku će ostaviti bez daha", rekao je zaposlenik seta. Ljubavna kemija između Penelope i Javiera, međutim, nije bila u potpunosti gluma. Naime, Penelope i Javier dugogodišnji su prijatelji, a upoznali su se 1992. godine na snimanju filma "Šunka, šunka" u kojoj su glumili ljubavni par, a počeli su hodati nakon što su se opet našli na snimanju ovog Woodyjevog filma. Par se tijekom snimanja zaljubio, a kuloarima kruže i priče kako je tijekom njihovog posljednjeg posjeta Francuskoj Javier zaprosio Penelope.

Kritičari se ne mogu odlučiti što im je draže: vrhunski glumci, odlična režija pod palicom slavnog Woodyja Allena, ili trailer koji prikazuje isječke iz filma, u čijoj se pozadini ne čuje zvuk, pa čak ni onda kada glumci govore, čime je Allen želio staviti naglasak da ponekad uopće nije važan dijalog među glumcima, već geste, mimike i cjelokupno ponašanje protagonista.

K.H.

Pročitajte više