Vlatka Pokos: Strah me biološkog sata, ali znam da ću postati majka

ŽIVOT Vlatke Pokos u prošloj je godini pisao sapunicu s Josipom Radeljakom u glavnoj ulozi, a prije nekoliko mjeseci je kupila stan u centru Zagreba u koji se nedavno uselila i u kojem će živjeti sama. Dečka Željka Radolfija, s kojim je prekinula ali "ne do kraja", ponovno je spomenula u kontekstu velike ljubavi "koji je jedina iznimna osoba u njezinom životu", piše Story.

"I ne postoji nitko drugi. On je prekrasna osoba, bio je uz mene u nevjerojatno teškim situacijama i na tomu ću mu biti doživotno zahvalna. Impresionirana sam Željkovom dobronamjernošću i strpljivošću. Usuđujem se reći da priča između nas nije gotova!", rekla je Vlatka koja napominje kako njezin život nakon kupnje stana ima svoj novi početak "jer je godinama tražila svoj dom i nikako ga nije uspijevala pronaći".

"Kad budem imala svoju obitelj, moći ću reći da sam pronašla dom. Zasad imam stan."

"Moj stan se prostire na pedesetak četvornih metara i bila je to ljubav na prvi pogled. Sad sam u fazi preuređivanja i u njemu sam prespavala tek nekoliko noći. Zbog poslovnih obaveza neću ga stići brzo urediti, ali ne žurim se. Za sada sam kupila predivne zavjese".

Nakon što je kupila stan i počela raditi više nego ikad, Vlatka ponovno želi pronaći nekoga tko će joj pružiti ono o čemu je oduvijek maštala - obitelj. Iako strahuje i od budućnosti, Vlatka "strahuje od biološkog sata, ali je sigurna da će postati biološka majka". Još je jednom naglasila kako nedostaje Lana Radeljak koja će "uvijek imati posebno mjesto u njezinom srcu koje nikad neće zauzeti netko drugi", a koju je u posljednjih godinu dana vidjela točno dva puta jer je nedostupna zbog tjelohranitelja. Trenutačno najveća Vlatkina želja je nastaviti živjeti sretno u nadi kako će dan "njezine savršene obiteljske sreće" doći što prije.

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više