Zbog debljine je skoro umro, a sada se hvali isklesanim tijelom i trenira druge

Foto: Instagram
 
LUIS Trigo iz Atlante 2011. godine težio je preko 180 kilograma, što ga je stajalo gubitka djevojke, ali i posla, jer nije mogao stajati tijekom cijelog radno vremena te je svakodnevno bio izrugivan zbog svoje veličine. No to ga nije sprječavalo da godišnje na nezdravu hranu troši i preko 3700 dolara, odnosno oko 26 tisuća kuna.
 
Tek kada ga je liječnik na hitnom prijemu u bolnici upozorio kako je zbog svoje prekomjerne težine u smrtnoj opasnosti, tada 24-godišnji Louis, odlučio je preispitati svoj nezdravi način života i okrenuti potpuno novu stranicu.
 
 
Odlučni mladić odmah se odrekao brze hrane i šećera te počeo vježbati.
 
"Moja tjelovježba u početku je bila vrlo skromna; samo sam šetao uz i niz brdo pokraj moje kuće, jer više od toga nisam mogao podnijeti," rekao je Luis za podcast Steel Shredded.
 
Šest godina nakon, Louis je dogurao daleko od debeljuce koji jedva stoji na nogama i postao osobni trener, nutricionist i motivator. 
 
 
Od svoje najteže faze izgubio je nevjerojatnih 110 kilograma, a cijelu transformaciju zabilježio je i na Instagramu.
 
 
Danas je ovom 30-godišnjaku glavni cilj u životu osvijestiti ljude o važnosti zdrave prehrane i tjelovježbe te pomoći drugima u njihovoj borbi s viškom kilograma.
 

Pročitajte više