"Ženu sam varao s njezinom sestrom koja je sad trudna, a ja sam u panici"

Ilustracija: Instagram

33-GODIŠNJI muškarac od supruge nije dobivao dovoljno pažnje, pa je prihvatio aferu koju mu je ponudila njezina sestra. No, stvari su se zakomplicirale. Naime, ona je trudna, a on u panici. Pomoć je potražio od "Dear Deidre", kolumnistice The Suna. Njihovu "prepisku" prenosimo u cijelosti.

"Draga Deirdre,  dobivam vrlo malo pažnje od svoje žene pa sam počeo aferu s njenom sestrom. Ona sad kaže da je trudna, a ja sam u panici. Imam 33 godine, a ona 32. Radi četiri dana u tjednu i brine se za kuću i našu šestogodišnju kćer - uvijek je zaposlena. Ja radim što mogu oko kuće i pomažem s brigom oko djeteta, ali nikad nije dovoljno. Što god ja učinim, ona iza mene napravi "kako treba". Naš seksualni život s vremenom se srozao. Nisam siguran ni da je ona ikad bila puno "zagrijana" za seks.

Njezina sestra je šest godina mlađa i mogu je opisati u najmanju ruku kao dinamičnu. Puna je života i s njom je uvijek zabavno. Ona također ima partnera, ali veza im je "problematična". Jedne večeri došao sam kod njih pomoći oko nekog sitnog vodoinstalaterskog problema. Dečko joj je bio negdje vani, mislim da u pubu. Došla je u kupaonicu vidjeti kako mi ide i stavila svoju ruku oko mog struka. Okrenuo sam se i nasmiješio, a na moje iznenađenje, njezina ruka pomaknula se prema vrhu mojih hlača.

Mazili smo se i ljubili i potom me odvela u praznu sobu u kojoj smo imali predivan seks. Rekla je da će to od sad biti "naša soba". Nisam mogao vjerovati svojoj sreći. Ponuđena mi je afera na tanjuru, a ja se nisam morao ni truditi. Od tad smo se viđali kad god smo uspjeli. Srećom, njen dečko je beskoristan u kućanskim popravcima, a ja sam poprilično dobar pa joj je lako pronaći izliku da me pozove i to kad njega nema doma.

Sad kaže da je trudna. Volim je, ali kako da napustim svoju ženu i dijete? Osjećam se kao u vatri između njih dvije".

Deirdre odgovara:

"Misliš li da je ostala trudna kako bi te prisilila da se vjenčaš s njom? Želi li sestrinog muža samo za sebe i kako bi ostavila manje impresivnog partnera? Moraš dobro razmisliti što želiš. Bi li radije ostao sa svojom ženom i kćerkicom? Ako je tako, moraš reći ženinoj sestri kako bi znala što može očekivati i kako bi odlučila o trudnoći. Odluči li zadržati bebu, s tobom ili bez tebe, velike su šanse da će tvoja žena saznati o aferi. Bit će izvan sebe. Želiš li da vam brak uspije, ili samo da viđaš svoju malu curicu, potraži pomoć kako bi mogao s njom razgovarati i ublažiti posljedice."

Pročitajte više