Zvijezde pjevaju: Ivana i Krešo ispali, Tara i Dino dobili sve desetke

Foto: HRT

NAKON što su u prošloj epizodi showa Zvijezde pjevaju ispali Katarina Strahinić i Pero Galić, večeras su se od publike oprostili Krešimir Međeral-Sučević i Ivana Kindl, a u finalu sljedeći tjedan snage će odmjeriti Ashley i Bojan te Tara i Dino.

U polufinalnoj emisiji parovi su izveli po dvije pjesme, pjesmu mentora te jednu pjesmu žanra u kojem se dosad nisu okušali. Kreši i Ivani, koji su otvorili emisiju pjesmom Parnog Valjka, U prolazu, ostao je rock, Ashley i Bojanu mjuzikl, a Tari i Dinu rock'n'roll. 

Bojan i Ashley zapjevali su Let it Go iz filma Frozen, a Amerikanku su uživo pratili i roditelji. Tara i Dino zatim su zapjevali Beatlese i Can't Buy Me Love te dobili ovacije publike.

U drugom krugu, u kojem su natjecatelji pjevali pjesme svojih mentora, Krešo i Ivana zapjevali su njezinu pjesmu Sve istine i laži, a Remi je Kreši poručila da je uspio masakrirati pjesmu, no da ga čeka "briljantna karijera u punku ili rapu".

Ashley i Bojan Jambrošić zatim su zapjevali njegovu pjesmu Ne govori da me znaš, a žiri je pohvalio njihovu kemiju, iako su imali i neke zamjerke na njihov nastup.

Dino i Tara izveli su njegovu dobro poznatu pjesmu Ti si moja ljubav te ponovo oduševili sve okupljene, ali i gledatelje, sudeći po reakcijama. Oni su dobili maksimalnih 40 bodova od žirija.

Nakon zbrajanja bodova žirija i gledatelja, Krešo i Ivana imali su ih najmanje, pa su još jednom zapjevali i oprostili se od showa, što je, uostalom, sve popularniji lovac iz Potjere i sam nedavno najavio.

Pobjednika showa gledatelji će saznati u finalu sljedeće subote.

Pročitajte više