Budući tata bijesan na suprugu zbog imena koje će dati sinu: ''To je ime za psa''

Foto: Shutterstock

BUDUĆI tata požalio se na Redditu na svoju nekoliko godina mlađu suprugu s kojom čeka prvo dijete. Kako je objasnio u svojoj objavi koja je podijelila mišljenja ljudi, došlo je do ozbiljne svađe nakon što je saznao za ime koje je ona odlučila dati njihovom sinu.

''Sve je počelo nakon što smo saznali da ćemo dobiti dječaka. Odmah smo sjeli zajedno i napravili popis od nekoliko potencijalnih imena, a gotovo sva koja je predložila bila su normalna, sve do onog zbog kojeg pišem ovu objavu. Predložila je da našem sinu damo ime Mune. Rekla mi je da je to ime iz filma koji je gledala kad je bila mlađa i da joj je uvijek ostalo u sjećanju'', objasnio je muškarac koji je želio ostati anoniman.

''Rekao sam da mi se to ime čini pomalo neuobičajeno i da će mu se rugati zbog toga. Tvrdila je da neće i počeli smo raspravljati o tome hoćemo li dodati ime na popis ili ne. Na kraju je pristala da to ime ne bude na popisu i mislio sam da je to to. No nije bilo'', kaže ovaj tata koji je otkrio da se obrat dogodio na proslavi darivanja djeteta, prenosi New York Post.

Kada su počeli otvarati darove od obitelji i prijatelja, naišli su na pokrivač na kojem je bilo ispisano ime Mune. Kaže da je tek tada shvatio da je njegova supruga već svima rekla kako će se zvati njihov sin, a upravo je to bilo ime koje nije želio.

''Bio sam ljut, ali nisam želio izazvati scenu. Kada su gosti otišli, pitao sam suprugu zašto je odabrala to ime, a znala je odmah da mi se ne sviđa. Tu je postala jako defenzivna i rekla mi da pretjerujem. Odgovorio sam joj da takva imena ljudi daju psima. Naljutila se i nazvala mamu da dođe po nju. Kasnije mi je javila da se neće tako brzo vratiti'', požalio se muškarac.

Svoju je priču, kaže, podijelio jer ga zanima je li možda ipak malo pretjerao. I dok je bilo onih koji misle da je nije trebao tako naglo reagirati, drugi se slažu s njim.

''Ti imaš jednako pravo odlučiti kako će se zvati vaša beba, pa ti si otac. Mislim da je tvoja supruga malo sebična'', jedan je od takvih komentara.

Pročitajte više