Djevojka koja je ostala trudna s 13 priznala: Slali su mi adrese klinika za abortus

MADDIE Lambert iz Teksasa ostala je trudna s 13 godina. YouTube zvijezda danas ima 17 godina, a unatoč okrutnim komentarima, odlučila je zadržati dijete.

"Kad sam ostala trudna, bojala sam se reakcija drugih i to s pravom. Mnoge su bile negativne, pune mržnje. Svi su imali nešto za reći i nisu se suzdržavali", ispričala je za Truly. 

Ističe da su mnogi smatrali da će joj trudnoća i dijete uništiti život.

"Slali su mi adrese klinika u kojima mogu napraviti pobačaj, čak i u sedmom mjesecu trudnoće. Netko mi je napisao da se nada da ćemo oboje umrijeti tijekom porođaja. Zbog toga sam odlučila svima pokazati da mogu biti najbolja mama na svijetu", dodaje Maddie. 

Rodila je kćerkicu Everly, danas trogodišnju djevojčicu.

"Everly mi je spasila, a ne samo promijenila život. Prije nje sam se borila s depresijom, s 13 sam pokušala počiniti samoubojstvo. Mučila sam se naći svoje mjesto na svijetu, a onda mi je dala razlog da se borim", tvrdi.

Pokrenula je svoj YouTube kanal na kojem ima 1.5 milijuna pratitelja. Nada se da će svojom pričom razbiti stigmu o majkama tinejdžericama. 

"Mnogi misle da sam loša majka jer sam tinejdžerica, ali sposobna sam za to kao bilo koji roditelj. Ja sam zbog svog djeteta odustala od svog djetinjstva i učinit ću sve za nju. Ona je moj život", zaključila je. 

Pročitajte više