Mjesec dana nakon rođenja blizanaca Anna pokazala ravan trbuh pa potaknula teorije zavjere

Foto: Instagram 

IAKO su iznenadili cijeli svijet, njima to nije bila namjera, a ni sada se ne žele pravdati nikome. 

Naime, krajem protekle godine, točnije 16. prosinca, dugogodišnji par Anna Kournikova i Enrique Iglesias dobili su blizance, a vijest o njima svijetom je odjeknula tek kad su oboje objavili fotografije djece na svojim Instagram profilima. 

Svijet se tada začudio jer su rijetki uopće znali da je Anna trudna. Međutim, kako smo već pisali, a o svemu je u inozemnim medijima pričala Enriqueova majka Isabel Preysler, ni Anna niti Enrique nisu se od nikoga skrivali, već su i s trudnoćom nastavili živjeti ležerno i daleko od očiju javnosti. 

"To je njihov privatan život te se uopće nemaju namjeru slikati, pravdati i pokazivati u javnosti. Tako planiraju nastaviti živjeti s djecom, malenim Nicholasom i kćerkicom Lucy", objasnila je baka.

No, dok par pokušava detalje svog privatnog života ostaviti unutar svog doma, Anna je jučer ipak pokazala čime se trenutno bavi, ne sluteći da će običan video voditi sumnjama koje su potom odmah nahranile teoretičare zavjere. 

Anna, kojoj je sport i aktivnost dio života, u mjesec i pol je uspjela vratiti svoje stare "mjere" i izravnati trbuh, a to je očito jako nažuljalo mnoge.  

Brzo nakon što je objavila video u kojem vježba, javili su se mnogi koji nisu imali baš mnogo riječi hvale za njen zdrav duh i zdravo tijelo. 

Među brojnim negativnim komentarima da se pročitati svašta. Od toga da vjerojatno nikada nije bila trudna te se sada ovako pokazuje da ljudi povjeruju u njenu trudnoću. Drugi su napisali da je zasigurno riječ o nekom triku, jer nitko ne izgleda tako mjesec i pol nakon što je rodio blizance.

Drugi su je pak napali da se sada sigurno naslađuje te da se prestane preseravati svojim idealnim post trudničkim tijelom, ali takvi negativni komentari su ipak izvukli i one koji su pokušali razmišljati malo racionalnije. 

"Koliko je pratim, Anna nije osoba koja po cijeli dane visi za svojim mobitelom te čvrsto vjerujem da je u trudnoći, a i sada, vodila brigu o zdravoj prehrani i bila dovoljno aktivna da ne naškodi djeci, ali i da održi svoje mišiće, pa samim time sad ima znatno manje posla zbog skidanja kilograma. A to što nam je pokazala kako vježba, trebala bi nam, svima nama, biti inspiracija da i mi živimo tako."

 

Pročitajte više