Oca razljutilo osoblje u bolnici: "Nisu mi ponudili ni čaj dok je žena rađala"

Foto: 123RF

DOK je za neke sretnice porođaj lagan, drugima može biti neugodan i bolan. U tim trenucima majka ne razmišlja apsolutno o ničemu, osim da što prije sve završi i da i ona i dijete budu u redu. 

S druge strane, za njihove partnere to može značiti puno sjedenja i čekanja. Jedan se Britanac tako uvrijedio načinom na koji je bio tretiran dok je njegova žena rađala. Sve je odlučio podijeliti na Dadsnetu i čini se kako mu taj potez i nije bio najpametniji. 

"Trenutno sam u bolnici i čekam sinov dolazak na svijet. No, čini mi se da su očevi nevidljivi. Od jučer sjedim 12 sati i nitko mi nije ponudio ni čašu vode. Sramotno je i prilično sam ljut", ispričao je svoje iskustvo.

"Plaćam jako puno zdravstveno osiguranje i ostale pristojbe i da mi nitko nije mogao ni najobičniji čaj ponuditi", dodao je.

Iako je mislio da će naići na razumijevanje ostalih očeva, to se nije dogodilo. 

"Ovdje se ne radi o vama već o vašoj supruzi. Očito je da se vaš slabašni ego ne može nositi s tim. Mogu li vam ja ponuditi neko piće? Možda čaj?" narugao mu se jedan tata.

"Ako ste bili tamo, bili ste zbog svoje supruge, ni zbog čega drugog! Očito je da niste toliko bili zabrinuti za nju kad ste se stigli osjećati nevidljivo", dodao je drugi. 

"Očito je da ste sebični kreten. U vrijeme kad vašu ženu vrlo boli, vi razmišljate o sebi?" izjavio je treći.

"Nisam platio osiguranje kako bi babice i medicinsko osoblje trčali za mnom i nosili mi čajeve i kave", ljutit je bio jedan otac.

A najviše se njih složilo s komentarom da je u cijeloj toj priči ipak najveća beba upravo otac.

 

Pročitajte više