IKEA ima nove hit-kutije za organizaciju hladnjaka

Foto/Screenshot: TikTok/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŽIVOTNI stilovi se mijenjaju, ali jedna stvar ostaje ista - nered u hladnjaku. Svi smo krivi za brzo bacanje stvari gdje god ima mjesta kad smo u žurbi. No s ovim kutijama za pohranu krajnje je vrijeme da vaš hladnjak postane mjesto gdje vladaju red i organizacija.

@pagibaer.96 Ikea Schäppchen - KLIPPKAKTUS #ikeafinds #kühlschrankorganizer ♬ original sound - hairbyharleyy

Nema više gomilanja

Ova kutija za pohranu jednostavno se montira na dno police hladnjaka omogućujući vam da iskoristite dodatni prostor ispod polica na najefikasniji način. Nema više gomilanja stvari na otvorenim policama - sada vaša hrana ima svoj dom čineći vaš hladnjak čišćim i organiziranijim.

Sada možete jasno vidjeti sve namirnice koje imate, što znači da nijedna stvar više neće biti zaboravljena u stražnjem dijelu hladnjaka. Ove kutije imaju dimenzije 24 cm x 16 cm x 6 cm, što znači da možete dodati nekoliko njih jednu pokraj druge maksimalno iskorištavajući prostor.

Očito je da je ova ideja prava potreba jer su neki korisnici na TikToku izrazili svoje oduševljenje ističući da je ovo nešto što jednostavno moraju imati u svom domu. "Ovo morate imati", "I cijena je dobra", pisali su neki.

Cijena jedne kutije je 4.99 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više