Katy Perry ima torbu koju mnoge žene žele. Našli smo povoljnije verzije

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/marksandspencer.com/zalando.hr/shein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STRADUNOM su nedavno prošetali Katy Perry i Orlando Bloom, a pridružio im se i slavni milijarder Jeff Bezos. Pjevačica, poznata po svom izražajnom stilu i smjelom modnom odabiru, privukla je pažnju svojom jednostavnom, a opet elegantnom kombinacijom.

Njena bijela haljina i prepoznatljiva torbica Hermes Kelly naglasila je njen nevjerojatan osjećaj za modu i estetiku. No, za većinu, originalna torbica Hermes Kelly je nedostižan luksuz. Torbica koju nosi pjevačica podsjeća na model Mini Kelly 20, čija se cijena, kako piše Sothebys, kreće između 8000 (7343.52 eura) i 8500 dolara (7794.54 eura).

Srećom, tržište nudi raznolike alternative koje vjerno prate eleganciju i stil ovog kultnog komada. U nastavku smo izdvojili nekoliko pristupačnijih komada koji podsjećaju na original.

M&S Velika torba od umjetne kože s gornjom ručkom, cijena je 55 € (414.4 kn)

Ova svestrana torba od umjetne kože može se nositi na gornjim ručkama ili uz tijelo za opušteniji izgled. Dugi remen možete podesiti kako bi savršeno pristajao ili ga potpuno ukloniti za alternativni izgled. 

Victoria Hyde ručna torba, cijena je 99.95 € (753.07 kn)

Ova torba od umjetne kože dosta je prostrana tako da možete ponijeti dosta stvari.

Mini četvrtasta torba Litchi reljefni Twist Lock preklop, cijena je 15.50 € (116.78 kn)

Ova torbica idealna je za svaki dan. 

Kvadratna torba s reljefnim krokodilom, mini preklop, cijena je 8.25 € (62.16 kn)

Ova torba ima dugi remen koji se nosi preko tijela i ručku.

Aldo ručna torba, cijena je 49.77 € (374.99 kn)

Ova torba ima ručke za nošenje u ruci ili preko ramena. Dovoljno je prostrana za svakodnevne potrepštine.

Pročitajte više