Kuća Drew Barrymore postala viralna jer je "normalna"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DREW Barrymore, poznata glumica i voditeljica, postala je nedavno tema razgovora među svojim obožavateljima zbog svog jednostavnog životnog prostora. Glumica često dijeli detalje svog doma putem TikTok videa, dajući uvid u svoj intimni svijet.

Barrymore, koja je poznata i kao voditeljica emisije The Drew Barrymore Show, živi između New Yorka i Hamptonsa, a naglašava kako je njezin dom mjesto udobnosti i intimnosti. Njezina jednostavnost predstavlja kontrast glamuru i sjaju koji se često povezuju s njezinim javnim likom.

U jednom od videa, Drew je prikazana kako priprema jaja u svojoj skromnoj kuhinji. Umjesto luksuznih elemenata, njezina kuhinja odražava funkcionalnost i udobnost. Iza nje se naziru i veliki bijeli ormari, a kuhinja svakako nije na razini onih koje inače viđamo u domu slavnih.

@drewbarrymore

I love staying in.

♬ original sound - Drew Barrymore

Obožavatelji oduševljeni njezinim domom

Njezin ormar za garderobu također odražava opušteni stil života, daleko od glamuroznih ormara koji su česti među slavnima. Umjesto toga, Barrymore preferira udobnost i jednostavnost. U posljednjem isječku, Drew sjedi za svojim blagovaonskim stolom, a stol je ukrašen cvjetnim stolnjakom i prugastim podmetačem za njezin tanjur.

Obožavatelji su bili oduševljeni njezinim domom, ističući kako im se sviđa što njezin dom izgleda kao pravi dom, a ne samo kao izložbeni komad. Njezin opušteni pristup uređenju doma izazvao je simpatije među obožavateljima, pokazujući kako jednostavnost može biti izuzetno privlačna čak i u svijetu slavnih.

Jedan korisnik je komentirao: "Sviđa mi se što tvoja kuća izgleda kao dom, a ne samo izložbeni komad." Neki su bili iznenađeni: "Je li moguće da živite u normalnoj kući?!" 

Ova priča o skromnom domu Drew Barrymore započela je u siječnju, kada je objavila video u kojem gleda The Wedding Singer, film iz 1998. u kojem je glumila s Adamom Sandlerom te otkrila svoj prilično jednostavan dnevni boravak i neobično mali TV. U komentarima su obožavatelji istaknuli kako im se sviđa "skromnost njezine kuće" i kako je "njezin stan tako ležeran".

@drewbarrymore

I love you so much Adam Sandler. The Wedding Singer came on my TV as I was getting ready to leave the house and I had to take in this moment and watch it.

♬ original sound - Drew Barrymore

Ovaj neformalni pristup uređenju doma očito je izazvao simpatije među njezinim obožavateljima, koji su cijenili opuštenu atmosferu koju Barrymore stvara u svom domu. Jedan od obožavatelja komentirao je: "Očekivao sam veliku ogromnu vilu, ali ovo je puno bolje." Poseban fokus bio je na veličini televizora. Jedna osoba je primijetila: "Curo, zašto ti je televizor tako mali?" Drugi korisnik je duhovito poručio: "Sljedeći put kad se netko ruga mom malom televizoru, samo ću reći da je to estetika Drew Barrymore."

Glumica je pokazala svoj dom kroz različite društvene medijske platforme, prikazujući svoju kupaonicu slične estetike kao i ostatak njezinog doma - jednostavnu, udobnu i iskrenu. Zidovi su ukrašeni uokvirenim fotografijama i slikama, dok tuš standardne veličine ima tradicionalne crno-bijele pločice, kao i plastične police prepune proizvoda.

@drewbarrymore @The Rock, there is nothing you can’t do! I love each and every one of the @Papatui products so much. I’ve been waiting for a product that I can use on my tattoos to show them love for as long as I can remember. The Papatui enhancing tattoo balm is exactly what I’ve been looking for! I’ll see you next week @thedrewbarrymoreshow ♬ original sound - Drew Barrymore

U konačnici, Drew Barrymore svojom jednostavnošću i opuštenošću pokazuje svojim obožavateljima kako ljepota može biti pronađena u skromnosti, ističući važnost stvarnih i intimnih trenutaka u životu, čak i u svijetu slavnih.

Pročitajte više