Ovaj je ruž oduševio tiktokere: "Pušenje ubija, ali..."

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MEGAPOPULARNA Lana Del Rey postala je prepoznatljiva po crvenom ružu i cigaretama. S vremenom su se kreativci dosjetili kako spojiti ova dva zaštitna znaka u jedan proizvod, a tiktokeri su poludjeli za ruževima za usne koji dolaze u pakiranju poput cigareta.

"Pušenje ubija"

Tiktokerica Lexi kaže kako joj je ovo najbolja stvar koju je ikad kupila, a riječ je o paketu od četiri ruža za usne u crvenim nijansama. Na pakiranju je lik Lane Del Rey s naslovnice albuma Born to Die, a kao upozorenje na kutiji piše: "Pušenje ubija, ali svi smo rođeni da umremo", kao referenca na pjesmu Born to Die.

@aestheticxlexiii Best purchase ever #lanadelrey #lanadelreylipstick #lanadelrey ♬ Diet Mountain Dew - Lana Del Rey

Proizvod je naišao na opće oduševljenje čak i ljudi koji nisu ljubitelji glazbe Lane Del Rey, a dobra je vijest da je lako dostupan i nama. Pronašli smo ga na njemačkom Amazonu.

Možete odabrati nijanse

Ovi ruževi su mat finiša, a dolaze u nekoliko nijansi: nekoliko crvenih i nude te u koraljnoj nijansi. U pakiranju je deset tankih ruževa. Ako se odlučite za opciju s četiri ruža, dobit ćete tri crvena i jedan zagasiti narančasti ruž.

Set ruževa s likom Lane Del Rey, Amazon.de, 6.99 eura (52.66 kn)
Set ruževa s likom Lane Del Rey, Amazon.de, 8.99 eura (67.73 kn)

A ako vam nije do Lane Del Rey, već vam je jednostavno zanimljivo ovakvo pakiranje ruževa, dostupna je i takva opcija. Možete birati između tri opcije ovisno o nijansama koje želite, a dobit ćete četiri različita ruža.

Set ruževa, Amazon.de, snižena cijena je 10.99 eura (82.80 kn)
 

Pročitajte više