"Ovo je daleko najljepši set za djecu i odrasle": LEGO najavio novi Disneyjev set

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je predstavio čarobni Disneyjev set Snjeguljica i sedam patuljaka, posvećen prvom liku Disneyjeve princeze. Ova nevjerojatna šumska kućica vjerno rekreira nezaboravne detalje iz filma Walt Disney Animation Studiosa, sada u obliku LEGO kockica.

Ovaj set od 2228 dijelova temelji se na originalnom Disneyjevom animiranom filmu iz 1937. godine i sadrži 10 minifigura, uključujući Snjeguljicu, sedam patuljaka, princa, zlu kraljicu s crvenom jabukom i prateće životinjske prijatelje. Također sadrži bunar želja i staklenu kutiju koja prikazuje Snjeguljičino buđenje.

Smještena duboko u čarobnoj šumi, ova kultna koliba obiluje nostalgijom, od sobe sa sedam kreveta do sobe s orguljama, stola za pečenje, sudopera i ormarića.

Obožavatelji oduševljeni

Objavom na Instagramu oduševili su brojne obožavatelje koji su pisali da ih "ovaj set vraća u djetinjstvo" i da je "ovo daleko najljepši set za djecu i odrasle". Jedan je korisnik komentirao i da je spreman kupiti svoj prvi LEGO set.

Set će biti dostupan od 4. ožujka 2024. u LEGO trgovinama po cijeni od 219.99 eura.

Pročitajte više