Pixel mobiteli imaju nezgodan bug. Oglasio se i Google

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KORISNICI Pixel mobitela primijetili su da se nešto neobično događa s njihovim alarmima. Naime, pojavio se bug zbog kojega Google asistent briše sve alarme na mobitelima kad mu se naredi da ih isključi. Asistent briše sve alarme, bez obzira na to koliko ste ih postavili.

Problem postoji barem dva mjeseca

Problem je prvi primijetio korisnik Pixel 8 Pro mobitela, a prijavljeni su problemi i na seriji Pixel 7. Iako to nije potvrđeno, moguće je da se problem odnosi i na starije modele Pixel mobitela, piše Android Authority. Drugi uređaji na kojima je dostupan Google asistent nisu pogođeni ovim problemom.

Jedan korisnik X-a (Twittera) ovaj je problem uočio još prije dva mjeseca.

"Na teži sam način shvatio da asistent to radi. Tražio sam asistenta da isključi, odnosno pauzira alarm na jedan dan i kasnije sam skužio da ih je sve izbrisao", "Ovo je zastrašujuće", neki su od komentara na njegovu objavu.

Iz Googlea su izjavili: "Svjesni smo prijavljenih problema vezano uz asistenta koji briše spremljene alarme na Androidu. Radimo na rješenju ovog problema."

Pročitajte više