Prekrasan stan na Trešnjevci prodaje se za 3000 eura po kvadratu. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pozornost nam je privukao prekrasan, moderno uređen stan u Zagrebu. Ovaj 2.5-sobni stan nalazi se na sjeveru Trešnjevke, a prostire se na 64 kvadrata. Nalazi se na trećem katu zgrade bez lifta sagrađene 1990.

Ima novu PVC stolariju i u blizini je javnog prijevoza

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, sobe, kupaonice s WC-om, hodnika i balkona. Grijanje je etažno plinsko centralno, a stan ima i klima-uređaj. Stan je obnovljen 2022. zamjenom PVC stolarije, a ugrađen je i novi kondenzacijski bojler. 

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini javnog prijevoza, trgovina i ugostiteljskih objekata. U blizini se nalaze i vrtić i osnovna škola te javni bilježnik. Stan dolazi s besplatnim javnim parkingom, a orijentacije je istok-zapad. Više informacija o stanu pronađite ovdje, a više fotografija pogledajte ispod.

Index Oglasi

Pročitajte više