Ancelotti na večeri s direktorom Milana: "Šanse su 50:50"

Foto: Hina

CARLO ANCELOTTI najavio je da će nakon otkaza u Real Madridu godinu dana odmoriti od nogometa, no prema vijestima iz Italije, mogao bi nastaviti karijeru na klupi Milana, gdje je postigao sjajne trenerske uspjehe.

Prije tri dana Real je odlučio otpustiti Ancelottija nakon sezone bez trofeja u kojoj je branio desetu europsku titulu, osvojenu pod Talijanom. 

U Milanu, koji proživljava puno težu krizu posljednjih godina, zainteresirali su se za bivšeg trenera koji je "rossonere" vodio do europskih finala i titula.

Ovog tjedna bio je u Madridu na večeri sa izvršnim direktorom Milana Adrianom Gallianijem.

"Ancelotti? Šanse da dođe su 50:50. Vidjet ćemo. Razgovarali smo o svemu, rekao mi je da će pauzirati godinu dana ako ne prijeđe u Milan. Nadam se da ćemo ga uvjeriti", rekao je Galliani. Ancelotti je rekao da odlučiti do srijede.

U Milanu ne skrivaju da je na njihovom radaru i hrvatski napadač Atletico Madrida Mario Mandžukić, koji bi mogao biti jedno od prvih Ancelottijevih pojačanja. Ako Rafa Benitez preuzme Real, kao što se očekuje, pitanje je hoće li Luka Modrić potražiti novu sredinu, a Ancelotti bi mu sigurno čuvao mjesto u Milanu.  

No, na klupi Milana još uvijek sjedi Pippo Inzaghi.

Pročitajte više