Everton razbio Manchester United

Foto: Hina

U PRVOJ utakmici nedjeljnog programa engleskog Premiershipa Everton je izborio veliku pobjedu nad Manchester Unitedom 3:0.


Već u 5. minuti domaći su probili "Crvene vragove", a gol je zabio McCarthy. Pola sata kasnije Stones je povisio na 2:0.
 

 
Nakon odmora Luis van Gaal je uveo Falcaa umjesto Fellainija, ali Kolumbijac je još jednom pokazao da je daleko od forme koja ga je dovela u vrh liste najboljih napadača svijeta. U 64. ušao je i Di Marija umjesto Mate, a United uspio nametnuti svoju igru, no ostao je problem realizacije.

Roberto Martinez ubacio je u 69. minuti Mirallasa umjesto Osmana, a Belgijac mu se odužio pogotkom za 3:0 samo pet minuta kasnije.
 

 
Drugi je to uzastopni poraz Uniteda nakon 1:0 kod Chelseaja, ali momčad s Old Trafforda drži četvrto mjesto sa 7 bodova prednosti ispred Liverpoola. Arsenal na trećem mjestu ima 66 bodova i večeras dočekuje vodeći Chelsea (76 bodova). Manchester City je drugi sa 67 bodova. Everton je tek 12. klub Premiershipa, bliže zoni ispadanja nego Europi.

Everton - Manchester United 3:0

Everton: Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Barry - Osman (Mirallas od 69.), McCarthy, Barkley (Naismith od 88.), Lennon - Lukaku (Kone od 87.)

Manchester United: De Gea - Valencia, Smalling, McNair, Shaw - Blind - Mata (Di Maria od 63.), Herrera, Fellaini (Falcao od 46.), Young - Rooney (van Persie od 88.)

 

Standings provided by

Pročitajte više