Hajdukovce čeka pakao u Tel Avivu: "Nismo favoriti, ali ne bojimo se"

Foto: Hina

ŽDRIJEB play-offa Europske lige dodijelio je Hajduku za protivnika izraelski Maccabi Tel Aviv. Momčad Marijana Pušnika igrat će prvu utakmicu protiv Izraelaca 18. kolovoza u Tel Avivu, dok je uzvrat tjedan dana poslije u Splitu.

"Izvukli smo jakog protivnika. To je jedna od najboljih i najbogatijih momčadi u Izraelu. Vrlo su iskusni. Prvenstvo im počinje 20. kolovoza, ali to ništa ne značiti jer su već odigrali tri kola kvalifikacija i ostvarili pet pobjeda i remi," kazao je trener Hajduka Marijan Pušnik.

Slovenski stručnjak je naglasio kako će dobro analizirati idućeg suparnika, ali i da Hajduk ovoga puta nije favorit.

"Dobro ćemo ih analizirati, mi nismo favoriti u tom susretu, ali pred nama je dovoljno vremena da proučimo njihovu igru."

Sušić: Budemo li igrali kao protiv Oleksandrije, Europa nije daleko

Jedan od najboljih igrača Hajduka u pobjedi protiv ukrajinske Oleksandrije bio je dvostruki strijelac Tino Sven Sušić koji se osvrnuo na idućeg suparnika splitskog sastava.

"Očekuju nas dvije teške utakmice, ali ako budemo igrali kao protiv Oleksandrije, Europa lige nije daleko. Nikoga se ne bojimo," poručio je.

Nižić: Imaju igrače s premierligaškim iskustvom

Zoran Nižić je dodao kako je Hajduku neće biti lako.

"Iskusna su momčad, imaju sjajne igrače s iskustvom igranja u Chelseaju, Liverpoolu i Arsenalu i sigurno neće biti lako," poručio je Nižić.
 

Pročitajte više