"Humanitarni" Šveđani: Agencija za prodaju karata nije uspjela opelješiti Turininu obitelj, ali je ona za organizaciju utakmice!

Screenshot: Youtube

ODVRATNI profiterski repovi koji se iz Švedske vuku nakon organizacije navodno "humanitarne" utakmice za obitelj pokojnog i u AIK-u i Dinamu voljenog golmana Ivana Turine, nastavljaju se i dalje.

Nakon što je švedska agencija za prodaju ulaznica za tu utakmicu htjela uzeti značajnu proviziju, iako je dogovoreno kako je kompletan prihod od karata namijenjen obitelji pokojnog Turine, ali je bila prisiljena odustati od toga nakon velikog pritiska švedske javnosti i prije svega navijača AIK-a, javljaju se novi profiteri.

Švedska agencija koja je organizirala utakmicu Dinama i AIK-a, od koje je ponovimo, cjelokupan prihod bio namijenjen obitelji Ivana Turine, njegovoj je supruzi poslala račun s troškovima organizacije utakmice.

Zanimljivo, Šveđani su sami inzistirali na cijeloj organizaciji, a onda bez prethodnog dogovora, poduži račun poslali u Zagreb.

Turininoj supruzi naplatili su sve: Ručak, poklone, majice za nju i Ivanovu majku, parking karte, žute papiriće koje su podijelili gledateljima na stadionu...

Obitelj Turina na kraju će dobiti 69 tisuća eura, dakle manje od pola od zarađene svote - 157 tisuća eura.

Pročitajte više